Вторник, 17.12.2024, 06:55Главная | Регистрация | Вход

Форма входа

Поиск

Мини-чат

200

Статистика

Чигирин. Черкасська обл. - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чигирин. Черкасська обл.
gentle-momДата: Понедельник, 17.01.2011, 17:31 | Сообщение # 1
Глава Клуба
Награды: 0
Статус: Offline
Чигирин — місто районного підпорядкування, районний центр Чигиринського району Черкаської області України.

Місто розташоване на Придніпровській височині по обидва береги річки Тясмин за 45 км від залізничної станції Фундукліївка, за 8 км від річкової пристані на Кременчуцькому водосховищі Адамівка та за 63 км на південь від обласного центру, міста Черкаси.

Через місто проходить автошлях регіонального значення Р-10 (Канів-Чигирин-Кременчук). Найближчий аеропорт у місті Черкаси. Висота над рівнем моря 124 м. Населення — 11,3 тисяч чоловік.

Неподалік міста розташовані села: Розсошинці на півночі, Рацеве та Вітове на сході, Чернече на півдні, Іванівка, Вдовичине на заході та Суботів на північному-заході.

Назва міста скоріше має тюрське походження, від чигир (крим. çığır) — "шлях, дорога" або "вихід". Є ще версія — від чудодійної чигир-трави (слово такого самого ж, тюркського походження), що часто зустрічалась в цій місцевості, чи від численних непрохідних чагарників, або від імені засновника міста — Чигирина, про якого існує романтична легенда.

Близ Чигирина - шикарний ліс, де можна отаборитися і провести серію ігор Козаки-Розбійники.
+ тренінги

...те що я зараз роблю, дітки, називається фандрайзинг (с)...

xolodnoyaretsДата: Вторник, 18.01.2011, 08:37 | Сообщение # 2
Валун
Награды: 1
Цікава ідея, крім того, я планую в кінці квітня вести групу в Холодний яр у форматі ПВД. Плануємо відвідати Чигирин, Суботів, Мотрин монастир, Сківське городище, 1000-літній дуб, моє село biggrin , та залишки поселення Чорноліської культури. На ігри та тренінги часу не уде, але розвідати шо і як для планування літнього зльоту нагода не погана.

gentle-momДата: Вторник, 18.01.2011, 10:36 | Сообщение # 3
Глава Клуба
Було б дуже доречно, якщо б ваша експедиція зробила таку розвідку)))

чекаємо на ваші яскраві враження)))

доречі, єдине що я про те село під Чигирином пам"ятаю це те,що вононо по праву сторону, якщо прямувати на Черкаси, напроти нього через дорогі старе кладовище.
вигляд село має - три-чотири хати на опушці густого лісу, наче зказки шматок виглядає)))так і мріється про вовків, ведмедів та лисиць)))
взагалі Черкащина якась трохи сувора та зловісна трішки))), але несамовито красива й цікава...козацтвом там пахне

xolodnoyaretsДата: Вторник, 18.01.2011, 20:56 | Сообщение # 4
Валун
Доречі до ПВД в Холодний яр можуть приєднатися всі бажаючі, і зробити такби мовити розвідку боєм. Детальніше про дане ПВД при необхідності напишу пізніше

gentle-momДата: Вторник, 18.01.2011, 21:31 | Сообщение # 5
Глава Клуба
надаю тобі і ще декому прав створювати теми на форумі - викладай свої думки

xolodnoyaretsДата: Вторник, 18.01.2011, 21:40 | Сообщение # 6
Валун
Quote (gentle-mom)
Янадаю тобі і ще декому прав створювати теми на форумі - викладай сво думки

Дякую за надані привілеї, але гадаю поки треба розібратись із вже запропонованим, довести такби мовити до логічного завершення smile

gentle-momДата: Среда, 19.01.2011, 11:34 | Сообщение # 7
Глава Клуба
Тож вперед, козаче!!! taunt

gentle-momДата: Понедельник, 28.02.2011, 18:25 | Сообщение # 8
Глава Клуба
замовлення на участь у кожному з наших заходів приймаються на Форумі в розділі Пропозицій та побажань

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024 |